donderdag 20 maart 2014

Zeeland: Bungalowpark 't Ongerepte, Renesse


Geef u over en geniet...

Het park ligt dicht bij het grootste bos van Zeeland, het natuurgebied ‘De kop van Schouwen’, brede stranden, de Noordzee, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Daarnaast bieden Renesse en de omliggende plaatsjes volop vertier.

Bij de entree van het park liggen de parkeerplaatsen, per woning is er een vaste plaats. Nabij het park ligt de Rekra, een supermarkt die geopend is in het hoogseizoen en beschikt over heerlijk verse broodjes. Geef u over aan de levenstijl van Renesse en geniet keer op keer van het Zeeuwse leven; ontbijten met verse broodjes, naar het strand met de bolderkar, barbecuen met een heerlijk glas wijn en nog veel meer....

Bruisende locatie aan de westkust van Schouwen-Duiveland

Renesse ligt aan de westkust van het eiland Schouwen-Duiveland en is een enorm populaire vakantieplaats. Met slechts 1.400 inwoners is dit een klein dorpje. In de drukste weken van het zomerseizoen komen er zo'n 75.000 (!) verblijvende bezoekers bij! Tel daar de 'dagjesmensen' bij op en het mag duidelijk zijn dat Renesse alles in zich heeft om haar bezoekers een fijne tijd te bezorgen.

De omgeving werkt daar goed aan mee. Op korte afstand van het park vindt u het grootste bos van Zeeland, het natuurgebied ‘De kop van Schouwen’, brede stranden, de Noordzee, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Ontdek dit prachtige gebied te voet of per fiets. De gezellige stadjes Zierikzee en Middelburg bieden veel vertier. En het klimaat? Heerlijk, als érgens in Nederland de zon schijnt, is het aan de westkust van Schouwen-Duiveland.

Het bruist van de activiteiten...

Een verblijf in Renesse kan op vele manieren ingevuld worden. Het dorp zelf bruist van de activiteiten en alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden. Er zijn volop mogelijkheden om vanuit Renesse dagtrips te maken in de omgeving. Door de centrale ligging is dit een uitstekende uitvalsbasis. Steden als Rotterdam en Antwerpen liggen binnen één uur afstand.

Op dit park bieden we diverse vakantiewoningen aan.

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor de totale prijslijst en de actuele beschikbaarheid.

Ynte Hettema Makelaardij


Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten