maandag 17 maart 2014

Frankrijk: Village du Soleil, Mauroux, Pyreneeën

 
Een prachtig vakantiepark in het zuidwesten van Frankrijk

Dit complete vakantiepark ligt midden in de prachtige natuur van Zuidwest Frankrijk. Het park ligt net buiten het dorpje Mauroux, in het toeristische gebied van het departement Lot. Het park kenmerkt zich door de prachtige omgeving met bossen, akkers, weide, kastelen, burchten, wijngaarden en pittoreske dorpjes. Village du Soleil staat geheel onder Nederlandse leiding en is een kleinschalig en ruim opgezet park met 58 sfeervolle vrijstaande bungalows.

Ideale plek voor jong en oud

Het park is in het hoogseizoen een heerlijke plek voor gezinnen met kinderen en in het laagseizoen ideaal voor mensen die willen genieten van rust, natuur en cultuur. Ziet u het al voor zich? Heerlijk ontspannen met een goed glas Cahorswijn op uw sfeervolle veranda in een schitterende omgeving.

Compleet scala aan faciliteiten

Village du Soleil biedt diverse faciliteiten, zoals een gezellig restaurant met groot terras, openlucht zwembad, tennisbaan, midgetgolfbaan, dierenverblijf, trampolines en kinderspeelplaats. Tijdens de schoolvakanties is er Nederlandse animatie voor jong en oud. Kortom, een prachtige plek voor uw tweede huis in het buitenland!

Diverse vakantiewoningen!

Op dit park bieden we diverse vakantiewoningen aan. De genoemde prijs van € 50.000 is een vanaf prijs. Er zijn diverse vakantiewoningen beschikbaar!

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor de totale prijslijst en de actuele beschikbaarheid.

Ynte Hettema Makelaardij


Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten