vrijdag 28 maart 2014

Terschelling: Landal vakantiepark



De dorpjes en buurtschappen, met allemaal hun eigen karakter, liggen op Terschelling in een lange lint achter elkaar en zijn door middel van de Hoofdweg met elkaar verbonden. De afstand van West-Terschelling, of ‘West’, zoals de Terschellingers zeggen, tot het meest oostelijke dorp Oosterend, is slechts 11 kilometer.

Gegarandeerd huurrendement van 5% netto voor de duur van 5 jaar op de 6 persoons comfort appartementen (appartement 23D, 24D en 56D)

Landal West-Terschelling (79 luxe appartementen), ligt zoals de naam al zegt zeer centraal op het eiland Terschelling in West Terschelling (plaats waar de boot aankomt). Het gezellige dorp met winkels en restaurants liggen op loopafstand en natuurlijk de fantastische stranden liggen op fietsafstand. Tevens ligt het subtropische zwemparadijs om de hoek!

Het complex ligt op eigen grond wat uniek is. Het eiland Terschelling bestaat voor 85% uit erfpacht. Op het park komt, naast een receptie, een kleine horecagelegenheid. Landal GreenParks zal zorgdragen voor de verhuur. De ontwikkelaar heeft zoveel vertrouwen in dit project dat er zelfs een garantierendement uitgekeerd kan worden.

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor alle informatie rond deze vakantiewoningen.

Ynte Hettema Makelaardij

Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten