zondag 16 maart 2014

Duitsland: Center Parcs Park Bostalsee Nohfelden



Het Park Bostalsee ligt in het heuvellandschap aan de noordelijke oever van het meer. De glooiende paden verwelkomen de bezoekers met natuurlijke geuren van humus, lariksbomen, wilde appelbomen, meidoorns en hazelnootbomen. Het park zal bestaan uit 500 vakantiewoningen, variërend van 2 tot 10 personen, waarvan een groot gedeelte een vrij uitzicht biedt over de Bostalsee.

Een fantastisch recreatieoord

De kern van het park vormt een fantastische recreatiewereld. Het luxe zwemparadijs Aqua Mundo biedt talloze mogelijkheden voor onbezorgde waterpret: een golfslagbad, buitenbad met zonneweide, water playhouse, en ludieke speelruimte voor de allerkleinsten. In de market dome vindt u diverse ontspanningsruimten: winkels, cafe's, restaurants, bowling, minigolf en een speelruimte voor de kinderen. Er is maar liefst 13.000 m² aan binnenfaciliteiten!

Ruimte, licht & comfort
De hedendaagse cottages zijn ontworpen door het in Hamburg gevestigde architectenbureau ANSSP en hebben een unieke leefkwaliteit. De woningen zijn vervaardigd uit hout; een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De gevels met hun zachte tinten (bruin, geel en groen) gaan harmonieus op in de omringende natuur. Om de privacy te waarborgen, worden de cottages in clusters opgesteld. Iedere woning telt twee niveaus. Dankzij de grote terrasdeuren is men verzekerd van veel licht. Een groot deel van de cottages biedt een vrij uitzicht over de Bostalsee.
 
Speels & hedendaags
De Comfort cottages beschikken over comfortabel meubilair, een gezellige woonkamer met een flatscreen televisie, een volledig ingerichte open keuken, veel bergruimte en een heerlijk terras met tuinmeubilair. De plafonds en vloeren zijn van houtlook voor een natuurlijk warme sfeer.

 
Er zijn van deze variant 4-, 6-, en 8-persoons cottages beschikbaar.

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor de totale prijslijst en de actuele beschikbaarheid.

Ynte Hettema Makelaardij
Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten