zaterdag 22 maart 2014

Overijssel: Vakantiepark Sallandshoeve

 
•Goed onderhouden, vrijstaande bungalows in een schitterende omgeving
•Compleet en knus park met in- en outdoor faciliteiten
•Gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, tussen Holten en Raalte

Sfeervol recreëren op Vakantiepark Sallandshoeve

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, tussen Holten en Raalte, treft u dit knusse vakantiepark aan. Hier kunt u genieten van de natuur en recreëren in een sfeervolle entourage. Er zijn in- en outdoor faciliteiten, die u ontspanning bieden onder alle weersomstandigheden. Voor kinderen worden er in de schoolvakanties allerlei activiteiten georganiseerd.

Een omgeving waar u niet snel uitgekeken raakt

Door de ligging van het park tussen bossen en heidevelden en dicht bij bekende bezienswaardigheden, attractieparken en gezellige oude steden, zult u hier elke keer weer genieten van uw welverdiende vrije tijd. De grootste attractie in de omgeving is Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Met 3.500 hectare bos, heide en toppen tot 75 meter hoog zult u er niet snel uitgekeken raken.

Alle gelegenheid om te genieten van de natuur

Vakantiepark Sallandshoeve ligt op steenworp afstand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. In de uitgestrekte bossen en heidevelden kunt u uren vertoeven; wandelend en fietsend. De Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en de directe omgeving geven alle gelegenheid om te genieten van de natuur. Veel zandwegen en paden zijn vrij van autoverkeer. Speciale ANWB-routes brengen u op de mooiste plekjes met schitterende uitzichtpunten.

Gezellige steden in de directe omgeving

Breng ook eens een bezoek aan Deventer, Zwolle of Zutphen als u houdt van gezellige oude steden. In deze Hanzesteden treft u historische gebouwen, musea, gezellige markten en terrasjes aan. Ook de oude Duitse studentenstad Munster is op dagtochtafstand bereikbaar.

Op dit park bieden we diverse vakantiewoningen aan. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Er zijn diverse vakantiewoningen beschikbaar!

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor de totale prijslijst en de actuele beschikbaarheid.

Ynte Hettema Makelaardij

Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten