maandag 24 maart 2014

Noord-Holland: Bungalowpark Zijpersluis

 
•Moderne 4-6 persoons vrijstaande woningen, incl. nieuw luxe inventarispakket
•Prachtig bungalowpark, net buiten de drukte van de toeristische centra
•Gelegen nabij de badplaats Schoorl, de duinen en het bos

Een tweede thuis nabij de Noordzeekust


In het rustige dorpje Burgerbrug, ten noorden van de badplaats Schoorl, ligt het prachtige Bungalowpark Zijpersluis. Een rustiek park in een veelzijdige omgeving. Bungalowpark Zijpersluis is een ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en prachtige fietstochten. Door de centrale ligging in Noord-Holland zijn vele bezienswaardigheden en attracties goed en snel te bereiken.

Ieder jaargetijde is het weer genieten...

Of u nou in de zomer verkoeling zoekt op het strand, in het voorjaar lange fietstochten wilt maken langs de kleurrijke bloembollenvelden of in de winter simpelweg wilt genieten van de warmte in uw eigen tweede thuis, u vindt het allemaal op Bungalowpark Zijpersluis!

Water, strand, duinen en polders


Burgerbrug is een rustig, niet toeristisch dorp op circa drie kilometer afstand ten noorden van de gezellige badplaats Schoorl. Een ideale omgeving voor afwisselende fietstochten en lange (strand)wandelingen. Het duingebied is begroeid met bos en heide en wordt doorkruist door vele tientallen kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden.

In het voorjaar kunt u langs de bekende bollenvelden fietsen. Burgerbrug ligt midden in het bloembollengebied. Als u aan het fietsen bent, komt u langs historische stadjes en dorpjes met gezellige terrassen, waar u kunt genieten van een drankje en een hapje.

Bij minder mooi weer zijn de stadjes Schagen, Alkmaar, Enkhuizen, Medemblik en Den Helder ook zeker een bezoek waard. Ook een dagje Amsterdam of Texel is zeer aan te bevelen.

Op dit park bieden we diverse vakantiewoningen aan. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Er zijn diverse vakantiewoningen beschikbaar!

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor de totale prijslijst en de actuele beschikbaarheid.

Ynte Hettema Makelaardij

Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten