maandag 17 maart 2014

Duitsland 8-persoons vrijstaande recreatiewoning

 
De woning beschikt over een grote leefruimte en heeft maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. De tuin heeft een zonnige ligging op het zuidwesten en grenst aan sierwater. Dit is een heerlijke plek om (met het hele gezin) te genieten van uw welverdiende vrije tijd!
 
Indeling
Begane grond: entree en apart toilet. Woonkamer met schuifpui naar het terras. Open keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met jacuzzi (hoekbad), douche, wastafel en toilet. Inpandige berging.
 
Verdieping: overloop. Twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.
 
Kleinschalig park met diverse faciliteiten
Reit- und Ponyhof Niers ligt bij het Duitse dorp Twist, net over de Nederlandse grens, in een groene omgeving. Het park bestaat uit een klein aantal ruime vakantiewoningen, die om een zwemvijver gebouwd zijn. De woningen zijn gelegen op royale kavels eigen grond. Direct naast dit kleinschalige park vindt u een moderne manege met ponyhof. U kunt hier niet alleen pony- en paardrijden, maar ook genieten van een drankje en hapje op het terras van het café/restaurant. De (klein)kinderen vermaken zich uitstekend in kinderspeelparadijs Ballorig, dat eveneens direct naast het park is gesitueerd.
 
Lekker onthaasten
De omgeving van het park biedt veel ontspanningsmogelijkheden. Zo kunt u met het gezin een huifkartocht maken of in een bootje genieten van de schitterende natuur. In de nabijgelegen recreatieplas kunt u heerlijk zwemmen, duiken en surfen. Ook wandel- en fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Een ideale locatie om keer op keer helemaal tot rust te komen.
Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor alle informatie omtrent deze woning.
 
Ynte Hettema Makelaardij

Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten