maandag 17 maart 2014

Italië: Premium Resort Le Rocchine, Toscane

 
Premium Resort in het hart van Toscane

Initiatiefnemer Antonio Ceccarelli ziet met dit project zijn droom in vervulling gaan. Hij wil u, de toekomstige bewoners van ‘zijn heuvel’, en uw gasten graag laten meegenieten van de weelderige Toscaanse natuur en de dromerige landschappen, waarin glooiende heuvels bedekt met wijnstokken en olijfbomen in elkaar overgaan.
 
Waardevaste investering op een toplocatie

Het Resort ligt in de gemeente Serravalle Pistoiese, met kunst en cultuur, sfeervolle dorpen en steden als Florence en Pisa op een steenworp afstand. Als u besluit over te gaan tot de aankoop van een tweede huis in Le Rocchine, dan kiest u voor een waardevaste investering van de beste kwaliteit op een toplocatie met uitstekende mogelijkheden tot verhuur.

Uitgebreide centrale faciliteiten

Op de begane grond is een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, ansichtkaarten, souvenirs en diverse Toscaanse streekproducten. Voorts is op de begane grond een ruimte voor vergaderingen, conferenties, feesten en partijen. Op de eerste verdieping vindt u een gezellige bar en een sfeervol restaurant, ingericht in Toscaanse stijl, met een terras dat uitzicht biedt op Florence. Hier kunt u genieten van de beroemde Toscaanse keuken en bijpassende wijnen uit de streek. Buiten is een groot terras met ligstoelen en parasols, waar u heerlijk van de zon en de rust kunt genieten. Aansluitend treft u een groot zwembad met groene ligweide aan, met een apart kindergedeelte met diverse speeltoestellen. Het geheel is omzoomd door natuurlijke begroeiing.

De villa's Luxe en Premium

Alle villa’s op Le Rocchine, zowel de Luxe als de Premium, zijn vervaardigd uit hoogwaardige, streekeigen materialen en afgewerkt met de voor Toscane zo typerende detailleringen. Denkt u daarbij aan de karakteristieke houten plafondbalken, het gebruik van marmer en terracotta vloertegels. De frisse kleurstellingen en de karakteristieke vorm geven de villa’s een typisch Toscaanse uitstraling. De bouwwijze van de villa’s varieert van vrijstaand, geschakeld of voorzien van verdiepingen tot horizontaal onderverdeeld. De villa’s zijn gebouwd op ruime kavels en worden volledig ingericht aangekocht. Doordat de villa’s op terrassen staan, heeft u altijd een vrij uitzicht. Elke villa is een unieke verrijking van het schitterende Toscaanse landschap. U zult zich er meteen thuis voelen! In Le Rocchine Premium Resort vindt u twee types villa’s: de Luxe villa’s en de Premium villa’s. Afhankelijk van hun grootte zijn deze geschikt voor minimaal 4 tot maximaal 10 personen.

Verkoop-concept en condities

No-worries concept:

- De villas in het resort worden het hele jaar door verhuurd door bekende Europese verhuur organisaties
 - Alle operationele diensten worden voorzien door de eigenaar in samenwerking met locale partners
 - De eigenaar van de villa kan (gelimiteerd) gebruik maken van de villa gedurende een aantal weken in het jaar
 - De eigenaar van de villa betaald geen (jaarlijkse) contributie kosten
 - Het rendement, als deel van de totale verhuurinkomsten, worden aan de eigenaar van de villa toegekend
 - Afhankelijk per land kan een hypotheek voorstel worden gepresenteerd
Op dit park bieden we diverse vakantiewoningen aan. De genoemde prijs van € 125.000 is een vanaf prijs. Er zijn diverse vakantiewoningen beschikbaar!

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor de totale prijslijst en de actuele beschikbaarheid.

Ynte Hettema Makelaardij

Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten