vrijdag 28 maart 2014

Friesland: Duingolf Ameland



Wat is er nu lekkerder dan na een middag intensief te wandelen, fietsen of golfen de dag af te sluiten met een hapje en een drankje in één van de mooiste strandpaviljoens van Nederland: restaurant en bar The Sunset. Gelegen op het uiterste westpuntje van Ameland, met een fantastisch uitzicht over strand en zee. Al met al, een scala aan ingrediënten om aan uw verblijf een waardevolle invulling te geven.

8 luxe droomvilla’s op vakantiepark Boomhiemke

Het park ligt aan de rand van de duinen met het strand op slechts één kilometer afstand. Ook voor de natuurliefhebber is de plek uniek! U heeft alles bij de hand, een overdekt zwembad, een heerlijke sauna, een brasserie en restaurant en uiteraard een parkwinkel. Ook kunt u heerlijk ontspannen in het nieuwe Wellness SpAmeland, het meest luxe sauna – en beautyresort van de wadden. De villa’s van Duingolf liggen naast Golfbaan d’Amelander Duinen, zowel de gevorderde als de beginnende golfer kunnen hier hun hart ophalen.

De villa’s van Duingolf tellen twee verdiepingen en zitten vol verrassende doorzichten. De indeling is luxueus. Op de begane grond ligt een zeer ruime, zonnige woonkamer die één geheel vormt met de designkeuken, het terras en de tuin. Tevens is een riante slaapkamer met luxe badkamer gerealiseerd. Op de verdieping en in het souterrain bevinden zich bij elkaar 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

Tegen een meerprijs kan het souterrain worden uitgebreid met een extra slaapkamer met een bijbehorende badkamer. Daarnaast is er in deze uitbreidingsoptie voldoen ruimte voor een extra berging, een sauna of andere wellnessfaciliteiten.

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor alle informatie rond deze vakantiewoningen.

Ynte Hettema Makelaardij

Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten